Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، طبق روال هفتگی با گریزی بر آمار و ارقام مطالبات مردمی ثبت شده در سامانه «فارس من»، ۳۱ هزار مخاطب، سوژه‌ها را ۶۶ هزار مرتبه امضاء کرده‌اند. بنابراین مطالبات «تسریع در اجرای قانون تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران، مشکلات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور، رفع انحصار برای حمایت از تولید داخل و تعیین تکلیف خودروهای خارجی در گمرکات از پرامضاءترین‌های «فارس من» بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 این گزارش مروری بر داغ‌ترین سوژه‌های ثبت شده هفته اخیر است. 

 

۱|داغ‌ترین مطالبه؛ انتظار هزاران ایثارگر بر اجرای قانون تبدیل وضعیت استخدامی

رشد و تعالی انقلاب اسلامی در تمامی زمینه‌ها مدیون مجاهدت‌ خانواده‌های شهدا و ایثارگران است. امروزه به برکت خون شهدا و رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس، دشمنان حتی فکر تجاوز و دست‌درازی به نظام اسلامی را در ذهن خود نمی‌پرورانند. لذا مسؤولان به پاس قدردانی از زحمات این عزیزان در جهت رفع مهمترین دغدغه‌ ایثارگران که درمان و اشتغال است، پاسخ درخور شأن و منزلت‌شان دهند.

در ماه‌های اخیر کمپین‌‌های متعددی در مباحث خدمات درمانی و بیمه‌ای، سهمیه‌های کنکور، سهام و در نهایت وضعیت شغلی‌ ایثارگران در «فارس من» به ثبت رسید؛ اما در هفته اخیر سوژه‌ای با ۴ هزار حامی در خصوص «تسریع در قانون تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران» نظر خبرنگاران را به خود جلب کرد.

 

در این کمپین آمده است:  با وجود گذشت مدت زمان اندک از آخرین ابلاغ قانون تبدیل وضعیت ایثارگران از سوی دولت به دستگاه‌ها، هنوز بسیاری از نهادها با سنگ‌اندازی و تفسیر به رأی از قانون استفساریه نسبت به اجرای این قانون اقدام نکرده‌اند. ایثارگران چشم و امیدشان به اجرایی شدن قانون مصوب مجلس است.

 

۲|مطالبه‌ای از جنس آموزش؛ پرداخت پول شهریه با کمترین امکانات دانشگاهی

با شیوع ویروس کرونا و رقم خوردن اتفاقات تلخ در کشورمان، علاوه بر تعطیلی بسیاری از مشاغل و رکود اقتصادی، سیستم آموزشی نیز دچار چالش شد. دانشگاه‌ها برای رفع این مشکل و به دلیل اهمیت تداوم فعالیت‌های آموزشی، کلاس‌های مجازی را به راه انداختند. اما به دلیل نبود زیرساخت‌ها و سردرگمی دانشجویان، باعث شد تا اعتراضاتی به این سیستم تدریس شکل گیرد.

 

در این بین جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور در اعتراض به تصمیمات و ناکارآمدی آموزش مجازی آن هم در آستانه امتحانات همچنین برابری شهریه در کلاس‌های مجازی و حضوری، با اقدام به ثبت سوژه‌ای درباره «دانشجویان پیام‌نور استان‌ها را دریابید» خواستار رسیدگی به مشکلات و اصلاح امور آموزشی شده‌اند. 

آنها در این کمپین نوشته‌اند: بعد از گذشت یک سال از راه‌اندازی آموزش مجازی، تأسف‌بار است دانشگاهی نتواند سیستم یکپارچه و منظمی با سازوکار دقیق برای دانشجویان تعریف کند. در مواردی شاهد ضعف سامانه امتحانات و بیرون انداختن کاربر از سامانه آن هم در تایم آزمون هستیم که در نهایت منجر به محاسبه اشتباه نمرات از طرف سامانه می‌شود.

 

در کمپین این دانشجویان آمده است: چرا در زمانی که دانشگاه نه پول آب، برق و گاز می‌دهد و نه دغدغه کاغذ امتحانات و مراقبین دارد، افزایش شهریه را شاهد هستیم؟! مگر نه این است که هر افزایش شهریه‌ای باید در پی افزایش سطح رفاه دانشجویان باشد؟! حال که ما هر روز شاهد بدتر شدن وضعیت هستیم و این موضوع با فرارسیدن امتحانات پایان ترم حادتر می‌شود.

 

آنها در بخش دیگری از کم بودن زمان آزمون، سرعت پایین اینترنت و مفهومی بودن سؤالات در دروس اختصاصی گلایه‌مندند. همچنین دانشجویان از پیگیر نبودن برخی اساتید در گروه‌های پیام‌رسان انتقاد کرده و می‌گویند: اساتید باید خود ادمین گروه‌ها باشند و اطلاع‌رسانی‌ها را انجام دهند اما متأسفانه برخی از استادان حاضر به تشکیل گروه‌ها در فضای مجازی نیستند. 

 

۳|پرامضاءترین سوژه؛ ضرورت جلوگیری از انحصار در بازار به منظور حمایت از تولید داخل

و اما دیگر سوژه‌ پرامضاء به کمپین واردکنندگان پارچه رومبلی اختصاص دارد. با توجه به این موضوع که یکی از راه‌های بالا بردن کیفیت تولیدات داخل و نجات اقتصاد از رانت، ایجاد فضای رقابتی و خروج از انحصار است لذا با استفاده از ظرفیت‌ها و استعدادهای بالقوه، بهبود قوانین و مقررات، صدور مجوز و پرداخت تسهیلات بانکی می‌توان انحصار در بازار را از بین برد. 

در این خصوص، تعدادی از واردکنندگان پارچه رومبلی در کمپینی درباره «جلوگیری از نابودی صنعت مبلمان در سراسر کشور» خواستار جلوگیری از اجازه و فرصت ایجاد هر گونه کمبود و تهدید پارچه در کشور و حمایت از این صنعت شدند. واردکنندگان معتقدند از اینکه جلوگیری از واردات پارچه‌های مخمل رومبلی از مبادی رسمی، این صنعت را با کمبود پارچه و گرانی بیش از حد مواجه می‌کند.

 

بنابراین آنها اعلام کرده‌اند: نبود رقابت سالم در سایه انحصار منجر به عدم تحویل مبلمان به مشتریان داخلی و صادرات مبل به کشورهای دیگر شده است پس جا دارد که مسؤولان راهکارهایی برای جلوگیری از انحصار در حوزه تولید و تحقق تعادل در فضای رقابتی بازار بیندیشندگفتنی است مشابه این سوژه در اختیار خبرنگاران قرار گرفته و همچنان پیگیر این موضوع هستیم.

 

۴|پیگیری ده‌ها هزار امضاء برای تعیین تکلیف خودروهای خاک خورده گمرک

هزاران خودروی میلیاردی در گمرکات استان بوشهر در مکانی غیرمسقف، در معرض باد و باران دپو شده‌اند و رنگی به رخ ندارند. ماجرا از این قرار است که دولت در سال ۹۵ تاریخی را مشخص کرد و گفت واردات خودرو از این تاریخ به بعد ممنوع است و سامانه ثبت سفارش بسته می‌شود.

 

اما بعد از این ممنوعیت، سازمان صمت به یکباره سایت را باز می‌کند و خیلی از افراد دوباره اقدام به سفارش خودرو می‌کنند که بلافاصله بعد از این اقدام قوه قضاییه به موضوع ورود کرده و تعدادی از متخلفین را در سازمان صمت دستگیر و خودروهایی که در سال ۹۵ ثبت سفارش شده بود را قاچاقی عنوان می‌کند.

بنابراین از آن سال به بعد یعنی سه سال پیش تاکنون این خودروها از گمرک ترخیص نشده و بلاتکلیف هستند. بر همین اساس تعدادی از واردکنندگان خودرو با ثبت سوژه‌ای خواستار تعیین تکلیف خودروهای دپو شده گمرکات استان بوشهر شدند.

 

آنها در این سوژه ضمن انتقاد از فرسوده شدن هزاران خودرو در جنوب کشور نوشته‌اند: با گذشت ۳ سال از دپوی صدها خودرو در گمرکات بوشهر و دستور صریح رئیس قوه قضائیه برای تحویل خودروها اما هنوز مسئولان برای ترخیص خودروها بهانه می‌آورند.

 

به گزارش فارس، امیدواریم سامانه مردمی «فارس من»  با واسطه‌گری میان مردم و مسؤولان بتواند مطالبات عموم شهروندان را مطرح کند و مسؤولان هم وقعی بگذارند و مطالبات را بشنوند و به خواسته‌های مردم پاسخ دهند.

انتهای پیام/ ع

منبع: فارس

کلیدواژه: مطالبات مردمی فارس من خبرگزاری فارس قانون تبدیل وضعیت فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۸۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تعریف «یهودستیزی» در آمریکا چه خطراتی دارد؟

به گزارش جماران از مرکز اطلاع رسانی فلسطین مشکل قانون جدید آن است که انتقاد از رژیم صهیونیستی به عنوان یک «کشور» دلیل کافی برای یهود ستیز شناخته شدن فرد یا گروه است چرا که اسرائیل به عنوان تجمعی یهودی شناسایی شده است. منتقدین تاکید دارند این قانون تاثیراتی منفی بر آزادی بیان عقیده در آمریکا خواهد داشت و باعث ترس در میان منتقدان سیاست‌های دولت رژیم صهیونیستی می‌شود.

تعریف توسعه یافته یهود ستیزی اولین بار در سال 2016 توسط «ائتلاف بین المللی بزرگداشت هولوکاست» انجام شد که تاکید دارد: یهود ستیزی هر تصور خاصی از یهودیان است که می‌تواند به عنوان نفرت از آنها بیان شود که از طریق بیان سخنان مختلف و حمایت‌های مالی علیه یهود یا غیر یهودیان یا املاک آنها و موسسات جامعه یهودی و نهادهای دینی آنها صورت پذیرد.

جیری نادلر نماینده دموکرات آمریکایی این قانون را گمراه کننده توصیف کرده که دارای تاثیرات منفی بر آزادی بیان عقیده است چرا که انتقاد از رژیم صهیونیستی یک مساله سیاسی است و نه نژاد پرستانه.

راس فرای نماینده جمهوریخواه آمریکایی در این خصوص گفت: مدت زمان زیادی گذشت تا کنگره برای دفاع از یهودیان آمریکا در برابر یهودی ستیزی در دانشگاه‌های آمریکایی وارد عمل شود.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا اعلام کرد نباید این قانون تصویب شود چرا که قانون فعلی فدرال از هر گونه اقدام نژادپرستانه، آزار و اذیت و یهود ستیزی منع می‌کند.

جرمی بن عامی رئیس لابی «جی استریت» از حامیان مهم رژیم صهیونیستی در آمریکا نیز تاکید کرد این سازمان با قانون پیشنهادی ارائه شده در کنگره مخالف است چرا که آن را یک رقابت سیاسی مطرح شده از سوی جمهوریخواهان تلقی می‌نماید.

مت گیتس دیگر نماینده جمهوریخواه کنگره آمریکا معتقد است تغییر دادن تعریف یهود ستیزی و توسعه آن آزادی بیان عقیده را محدود می‌کند.

دانشجویان آمریکایی در آوریل گذشته یک جنبش دانشجویی بی سابقه راه اندازی کردند که توقف همکاری دانشگاه‌های آمریکا با رژیم صهیونیستی و پایان دادن به سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی یا شرکت‌های حامی اشغالگری اراضی فلسطین خواسته اصلی این جنبش است.

این اعتراضات به دانشگاه‌های مهمی چون هاروارد، جرج واشنگتن، نیویورک، ییل، موسسه فناوری ماساچوست و نورث کارولینا توسعه یافته است.

دانشجویان بازداشت شده در این اعتراضات متهم به یهود ستیزی و نفرت پراکنی علیه یهودیان شده‌اند که البته با مخالفت دانشجویان مواجه شده و تاکید دارند دانشجویان یهودی در دانشگاه‌های آمریکا مورد تعرض قرار نگرفته‌اند.

 موسسات حقوقی و مدنی سال گذشته میلادی نسبت به پذیرش تعریف یهودی ستیزی مورد تاکید ائتلاف بین المللی بزرگداشت هولوکاست در سال 2016 به سازمان ملل متحد هشدار دادند و تاکید کردند چنین اقدامی انتقاد از سیاست‌های دولت رژیم صهیونیستی را تضعیف می‌نماید.

این قانون در صورت تصویب نهایی در مجلس نمایندگان باید در مجلس سنای آمریکا نیز به تصویب برسد و پس آن به دولت جو بایدن ارائه می‌شود تا به عنوان قانون لازم الاجرا به موسسات آموزشی و نهادهای مجری قانون ابلاغ شود.

اگر این قانون اجرایی شود احتمالاً رهبران جنبش دانشجویی در دانشگا‌ه‌های آمریکا به اتهام یهود ستیزی تحت پیگرد قرار می‌گیرند و ممکن است این آغازی برای مقابله با هر گونه جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آینده باشد.

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • مرور مهم‌ترین اخبار قم در روز ۱۶ اردیبهشت
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • حمایت دانشجویان سراسر دنیا از مردم غزه رویدادی بی‌سابقه است
  • توسعه تعریف «یهودستیزی» در آمریکا چه خطراتی دارد؟
  • اجرا نشدن کامل طرح مسکن ملی و جوانی جمعیت در سبزوار
  • مسئولان قانون را در اولویت امور خود قرار دهند
  • انتقاد آیت‌الله مدرسی از مشروب‌خوری برخی پزشکان در فارس
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود